locatie


Grotere kaart weergeven

routebeschrijving

Vanuit Amsterdam / Den Haag

Volg de A13 richting Rotterdam. Verlaat de snelweg bij afslag Berkel & Rodenrijs (11). Ga bij de stoplichten rechtsaf. U rijdt nu op de Matlingeweg. Blijf deze weg volgen. Na de brug over de Schie slaat u bij de eerste afslag linsaf (rechts ziet u een Esso benzinestation). Ga meteen (vóór de vijver) linksaf. U rijdt nu op de Schuttevaerweg. Aan het eind van deze weg slaat u rechtsaf. U rijdt nu langs het water op de Overschieseweg. Aan de linkerkant vindt u ‘De Vlasfabriek’. Vanuit Maassluis / Hoek van Holland / Europoort: Volg de A20 richting Utrecht / Den Haag. Verlaat de snelweg bij afslag Spaansepolder (afslag 12). Bij de stoplichten slaat u linksaf en rijdt onder de snelweg door. Rij rechtdoor de Matlingeweg op. Aan de linkerkant passeert u een McDonalds. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor. Als u aan de linkerkant van de weg een Esso benzinestation passeert slaat u direct rechtsaf. Ga meteen (vóór de vijver) linksaf. U rijdt nu op de Schuttevaerweg. Aan het eind van deze weg slaat u rechtsaf. U rijdt nu langs het water op de Overschieseweg. Aan de linkerkant vindt u ‘De Vlasfabriek’.

Vanuit Rotterdam / Utrecht

Volg de A20 richting Hoek van Holland. Verlaat de snelweg bij afslag Spaansepolder (afslag 12). Ga bij de stoplichten linksaf. U rijdt nu op de Matlingeweg. Aan de linkerkant passeert u een McDonalds. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor, de tweebaansweg wordt na het kruispunt één baan. Als u aan de linkerkant van de weg een Esso benzinestation passeert slaat u direct rechtsaf. Ga meteen (vóór de vijver) linksaf. U rijdt nu op de Schuttevaerweg. Aan het eind van deze weg slaat u rechtsaf U rijdt nu langs het water op de Overschieseweg. Aan de linkerkant vindt u ‘De Vlasfabriek’.

Vanuit de richting Breda

Volg de A16 richting Dordrecht/Rotterdam. Daarna volgt u de A20 richting Hoek van Holland. . Verlaat de snelweg bij afslag Spaansepolder (afslag 12). Ga bij de stoplichten linksaf. U rijdt nu op de Matlingeweg. Aan de linkerkant passeert u een McDonalds. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor, de tweebaansweg wordt na het kruispunt één baan. Als u aan de linkerkant van de weg een Esso benzinestation passeert slaat u direct rechtsaf. Ga meteen (vóór de vijver) linksaf. U rijdt nu op de Schuttevaerweg. Aan het eind van deze weg slaat u rechtsaf U rijdt nu langs het water op de Overschieseweg. Aan de linkerkant vindt u ‘De Vlasfabriek’.

Per openbaar vervoer

Neem bij Rotterdam C.S. buslijn 33 (airportshuttle) richting Overschie en stap uit bij halte De Lugt. Loop een klein stukje terug op De Lugt en steek de Burgemeester Baumannlaan over. Vervolg de Lugt tot aan de Overschiese Dorpsstraat. Ga linksaf de Overschiese Dorpsstraat in. Loop de Overschiese Dorpsstraat uit tot aan het eind en ga de Hoge Brug over. U bent nu op de Overschieseweg. Na 50 meter vindt u aan de rechterkant nummer 10-12, bedrijfsverzamelgebouw ‘De Vlasfabriek’.

contact

De Vlasfabriek

Adres

Overschieseweg 10-12
3044 EE Rotterdam

Verhuurinformatie

Caroline van Leeuwe
Telefoon: (010) 511 99 55
E-mail: vanleeuwe@briq.nl

Beheer

Kolpa VVS Beheer BV
Postbus 28021
3003 KA Rotterdam
Telefoon: (010) 467 25 55