Fit20

Fit20, Nederland

fit20 bestaat uit een groeiend aantal franchisenemers. Pal achter hen staat de franchisegever gevormd door een team van experts. Directeur en expert in het opzetten en runnen van een studio is oprichter van fit20 Walter Vendel. Walter heeft de fit20 methode samen met Bram Kroeske, directeur van de fit20 academy, ontwikkeld. Bram is fysio- en manueel therapeut en leidt alle franchisenemers en hun personeel op in het geven van de fit20 training.

Directeur en expert op het gebied van bedrijfsfitness is Rob Reuters. Rob’s jarenlange ervaring in het bedrijfsleven gekoppeld aan de kennis van fit20 zorgt voor innovatieve bedrijfsfitnessoplossingen. Sofie Vendel - van Veen is voedingsexpert en lifestyle deskundige. Sofie zorgt ervoor dat de nieuwste wetenschappelijke inzichten over beweging en voeding beschikbaar en toepasbaar zijn voor de franchisenemers en hun klanten.

Dirma Rebel is voedingsexpert en manager studio inrichting en bedrijfskleding. Dirma’s gevoel voor kwaliteit is terug te zien in de frisse studio’s en bedrijfskleding. Het fit20 Service Center is dagelijks bereikbaar voor alle franchisenemers en bestaat uit duizendpoten Ria van Wee en Nienke Thomas. Ria van Wee vormt daar de administratieve spil van fit20. De website en social media, en alle media uitlatingen worden beheerd door Nienke Thomas.

Een sterk team met veel expertise ontzorgt de franchisenemers zodat zij zich vooral op hun klanten kunnen richten!

www.fit20.nl