Studio Fraai

Jeroen Stam, directeur van Studio Fraaj

Beschrijf in het kort wat je ondernemening doet

Studiof Fraaj, ontwerpers en bedenkers pur sang. Sinds 2005 werken we aan de meest uiteenlopende opdrachten voor verschillende opdrachtgevers. Van starters tot multinationals. Maar altijd hetzelfde doel: prikkelende middelen ontwikkelen waarmee onze klanten hun klanten kunnen overtuigen. Van logo tot campagne, van boek tot website. Altijd vanuit de doelstellingen van de opdrachtgever. Studiof Fraaj werkt vanuit ervaring, creativiteit en vooral enthousiasme.

Vertel in het kort wat meer over jezelf en wat je rol in het bedrijf is

Samen met Jeroen Beil hebben we het bedrijf opgestart met als doel om een mooi bureau op te bouwen waar creativiteit bovenaan staat en waar het vooral fijn werken is. Als creative-director probeer ik spil te zijn in de opdrachten, te sturen en te motiveren waar nodig en samen met de andere ontwerpers vooral goed en mooi werk af te leveren. Daarnaast ben ik huisleverancier van nieuwe muziek. Ook ben ik dol op films, kunst, zeefdrukken, industrieel ontwerp, festivals en eten.

Wat spreekt je aan in het huren in ‘De Vlasfabriek’?

De plek, het uitzicht, het geluid van de schapen, de sfeer, het water, de pauw in de boom, het dorpje naast de brug en natuurlijk onze schitterende zolder. Erg inspirerende plek!

Wat waren de voorwaarden waaraan jullie bedrijfsruimte moest voldoen en voldoet jullie kantoorruimte hieraan?

Vooral ruimte, rust, licht en uitzicht. Helaas voor alle toekomstige en andere huurders: de mooiste ruimte is al bezet ;-)